Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Dagens læserbrev

skriv en kommentar

Dagens læserbrev:

“JA, jeg vil da godt med det samme slå syv kors for mig og sige: Jo, jo, jeg er imod krig og mener heller ikke at man skal slå uskyldige ihjel, og puha ham Bush han er da en grim fyr (og sikkert også religiøs og alt muligt, sådan noget svineri, helt perverst og udansk, sådan at tage cues fra en indre stemme man kalder for Gud i stedet for indlysende rationelle maksimer som “velfærdsstaten” og “de svages behov”), MEN jeg må nu alligevel protestere når man siger at NU er verdensfreden brudt, NU er der krig og FØR var der så rart og fredeligt, og så kommer sådan nogle selvglade amerikanere og vil rage til sig på nyimperialistisk vis.

Den eneste grund til vi TROR at krigen først er kommet NU er blindhed. Krigen har raset siden menneskehedens grundlæggelse (hvordan? hvornår? svaret blæser i vinden) – det er KUN et tilfælde, og ANDRES overbærende beskyttelse, at vi i de sidste 58 år har kunne undvære at se den og tage stilling til den (kigget væk, vil nogle måske sige), som børn i en sandkasse bygger slotte, vel vidende at andre nok skal smøre deres madpakke og sørge for deres middagslur.

Spørg dig omkring, stort set alle andre steder end Vesteuropa. For dem startede krigen ikke 20. marts, men før nogen kan huske. Derfor: Råb ikke ‘krig kontra fred’ men indrøm: ‘denne krig versus en anden krig’. Den kommer nemlig alligevel før eller siden.

P. S.: At George Bush dog er en idiot kan ingen tage fra ham.

Med venlig hilsen

– En Ven.”

Skrevet af Lars Hvidberg

31. March, 2003 @ 20:35

Kategorier: Strøet Frø

Skriv en kommentar