Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

skriv en kommentar

Satirehjørnet (en stiløvelse):

“Lokal borger skuffet over ikke at være noget særligt”

Den 35-årige Flemming Bager fra Randers fik sig en slem overraskelse forleden, da han fik et brev fra kommunen.

“Jeg blev så glad”, forklarer Flemming. “Det er så sjældent jeg får breve, og selvom det er fra kommunen så kan det jo være meget rart at der er nogen som husker på én. Man har jo så travlt med familien og så er det rart at få nyt udefra.”

Men da Flemming åbnede brevet blev han langtfra glad. Faktisk blev han ked af det.

“Det var en generel skrivelse til alle borgerne i kommunen. De beklagede at økonomien var så dårlig at de var nødsagede til at sætte skatten op fra næste år. Og skære i ydelserne. Men de forsikrede at de ville gøre alt for at bevare den gode stemning.”

Flemming viser brevet, som ærligt talt ser noget standardiseret ud. Underskriften fra borgmesteren er tydeligvis printet. Flemming ryster på hovedet og fortsætter:

“Nu kender jeg jo faktisk Hanne, som sidder i kommunens postkontor, og det undrer mig at hun ikke giver en hilsen eller noget i den stil. Hun burde jo vide at det er mig. Og jeg har jo stemt på dem derinde, nogen af dem i hvert fald. De kunne godt hilse.”

Flemming rejser sig og virker ophidset. Han er vred på kommunen. Ikke bare for at kræve flere penge ind, men mere over den måde det er gjort på. Det virker så upersonligt. Og så kunne Hanne i øvrigt godt hilse.

“Her gik man og troede at man var noget særligt. Og det viser sig at det er man slet ikke.”

Skrevet af Lars Hvidberg

4. September, 2003 @ 21:03

Kategorier: Strøet Frø

Skriv en kommentar