Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Paul Smith på øjnene

skriv en kommentar

Så er det sket. Jeg har nu briller. Paul Smith, købt i Poul Stig, sponsoreret af Per Stig (det sidste er løgn). Skal det føles sådan her? Det er MEGET MEGET MEGET underligt. Min verden føles helt skæv. Det gør ondt i mit venstre øje. Snart hælder gulvet til højre, snart til venstre (mest til højre). Jeg synes jeg ser fjollet ud (og nogle enkelte gange synes jeg at jeg ser ok ud). Bizart! Bare de nu ikke bliver ståjlet i Bolivia af nogle gale indianere, der tror jeg er en af Lozadas kumpaner? Men jeg får brug for dem i lufthavnene, når jeg skal finde rundt, for det har været rigtig svært før: “Flight hvad til hvor? Jeg kan ikke se en skid”. Skal det føles så skarpt, sådan at man virker kan se alting? Kan det virkelig passe at man faktisk skal kunne læse skiltene på gaden? Skal det føles sådan at have briller?

Skrevet af Lars Hvidberg

13. February, 2004 @ 22:49

Kategorier: Ego

Skriv en kommentar