Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Mr. Andersson holder fødselsdag

skriv en kommentar

Lidt forsinket opsummerer bloggeren Mr. Andersson sin 1-års fødselsdag på nettet, og der er mange godbider at hente her, bl.a. om Irak-krigen, venstrefløjen, Israel/Palæstina og mange andre ting. Det var Mr. Andersson der af uransagelige årsager blev en hovedkilde for Modkraft og Information, da de sidste efterår kørte ‘nazi-historien’ der fik Henrik Gade Jensen til at gå som spin-doktor for Tove Fergo. Vinklen på bloggen er bestemt og utvetydigt politisk, og jeg er ikke altid enig med Hr. Andersson, men det er altid spændende læsning og spændende diskussioner.

[P. S. – jeg selv har faktisk blogget i næsten 2 år, men da formen har ændret sig så meget og jeg ikke har haft nok tid til at opretholde diskussioner m.m., vil jeg nok vente lidt med en sådan opsummering. ;-)]

Skrevet af Lars Hvidberg

19. July, 2004 @ 16:19

Kategorier: Web 2.0

Skriv en kommentar