Lars Christian Hvidberg – “Whiteberg”

Storykonsulent, underviser og talerådgiver

“Jeg har aldrig før fået så brugbare taler i mine næsten 22 år som minister!” – det sagde Bertel Haarder om vores samarbejde om over 200 taler i Kulturministeriet.

Marianne Jelved sagde: “Lars har en fremragende forståelse for talerens behov og for de mange forskellige krav, der er til en tale: Tilhørernes forventninger, de fysiske rammer og hele den politiske og sociale sammenhæng, som en tale indgår i.”

Hvis du gerne vil have lige så brugbare taler som Bertel og Marianne, så kontakt mig endelig på 50917718 eller lars [at] whiteberg.dk.

Mere om Lars Christian Hvidberg, indehaver af Whiteberg:

Jeg er talerådgiver, forfatter og kommunikationsmenneske med fokus på de gode historier, de præcise sansninger og det meningsfulde budskab.

Mine sporer tjente jeg med 1000 taler for fem ministre i Kulturministeriet, to år som presse- og kommunikationschef i tænketanken Justitia og to bøger i genren “fortællende nonfiktion” – virkelige historier fortalt spændende og medrivende.

I dag underviser jeg på Danmarks første taleskriveruddannelse Taleskrivning som strategisk kommunikation hos Rhetor. Vi kommer rundt om alle aspekter af taleskrivningen, fra de klassiske retoriske virkemidler til de strategiske overvejelser, gennem organisationens struktur og via argumentation, tre-enigheder og humor.

Jeg har også designet kurset Fortæl dit budskab hos Rhetor. Det er et kursus om mit yndlingsemne, nemlig fortællingernes grundlæggende byggesten – hovedperson, modstander, vendepunkt og budskab – og om, hvordan fortællinger kan bruges i kommunikation.

Desuden tilbyder jeg individuel talerådgivning og holder oplæg om taleskrivning, strategi og organisationsopygning, min tid som taleskriver i kulturministeriet, og fortællingers grundbegreber.

Læs Anbefaling fra Bertel Haarder.

Læs Anbefaling af Lars Hvidberg fra Marianne Jelved.

Mine bøger:

Forfatter til Ahmed Akkari: Mod til at tvivle, Gyldendal 2018

Forfatter til Thea Kølsen Fischer: Virusdetektiven, Gyldendal 2021

Flere bøger på vej.

Kontakt:

DK: +45 50 91 77 18

lars [at] whiteberg.dk

´´´LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter @whiteberg