Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

blogradio.dk

skriv en kommentar

Blogging er nu blevet et så stort fænomen på dansk, at det har får sin egen radio – på nettet naturligivs. Blogradio hedder sitet, der laver mp3-udsendelser man kan lytte til om danske blogs og blogging i det hele taget. De arrangerer endda også en fest her den 27. august, som jeg lige skal overveje om jeg vil tilmelde mig.

Som en sjov bibemærkning kan nævnes at Torben Sangilds kæreste Sidsel, som jeg endnu ikke har haft glæden af at møde IRL, har en blog, som er blevet nævnt i Blogradio. Det er for øvrigt en ganske fin blog, som er værd at besøge, hvis man bl.a. interesserer sig for alternativ behandling, evolutionsteori og deslige.

Skrevet af Lars Hvidberg

5. August, 2004 @ 21:01

Kategorier: Web 2.0

Skriv en kommentar