Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Hans-Hermann Hoppe i København

med 5 kommentarer

Jeg skal lige huske at gøre reklame for et arrangement, der løber af stabelen på fredag, og hvor jeg selv har tænkt mig at møde op: den tyske politiske filosofi Hans-Hermann Hoppe kommer til København, og giver to foredrag, primært – så vidt jeg kan se – om frihed, EU og velfærdsstaten. Hoppe er kendt som en ledende konservativ tænker, selvom han måske egentlig mest er at rubricere som anarkistisk kapitalist. Det bliver sikkert interessant. Læs mere hos Markedscentret, som arrangerer forelæsningerne, og mød op på fredag i Diamanten til en bid brød…

Læs mere om Hoppe her og her.

Læs en artikel af Hoppe her.

Hans-Hermann Hoppes hjemmeside.

Skrevet af Lars Hvidberg

6. September, 2004 @ 11:02

Kategorier: Politik og etik

5 kommentarer til 'Hans-Hermann Hoppe i København'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Hans-Hermann Hoppe i København'.

 1. Glem ikke hans foredrag på statskundskab kl. 12.15: “the case for anarcho-capitalism”.

  Mvh

  Daniel

  Daniel Beattie

  6. Sep 04 @ 14:51

 2. Nej, glem endelig ikke det!

  Og husk for øvrigt også registrering hos Markedscentrets folk, så de har styr på hvor mange der kommer (og hvor mange pindemadder der skal købes…)

  Lars Hvidberg

  6. Sep 04 @ 15:15

 3. Os der kæmper den daglige kamp ude i virkelighedens store markedscenter, har jo lidt sværere ved at møde op til et arrangement kl. 16.15. Hvis jeg arbejder hjemme på fredag, vil jeg muligvis møde op. Lars, måske kan vi lige ringe sammen inden?

  Thomas

  7. Sep 04 @ 15:55

 4. Ja, når man arbejder hjemme, så dukker der pludselig masser af tid op! ;-) Det ville da være fedt hvis du gider tage med, men skriv lige til dem først. Jeg tror dog også at man bare kan møde op, men så skal man måske ikke regne med snitter.

  Lars Hvidberg

  7. Sep 04 @ 16:19

 5. Det er garanteret sådan nogle kapitalistiske snitter med kød i.

  Thomas

  8. Sep 04 @ 14:21

Skriv en kommentar