Hans-Hermann Hoppe i København

Jeg skal lige huske at gøre reklame for et arrangement, der løber af stabelen på fredag, og hvor jeg selv har tænkt mig at møde op: den tyske politiske filosofi Hans-Hermann Hoppe kommer til København, og giver to foredrag, primært – så vidt jeg kan se – om frihed, EU og velfærdsstaten. Hoppe er kendt som en ledende konservativ tænker, selvom han måske egentlig mest er at rubricere som anarkistisk kapitalist. Det bliver sikkert interessant. Læs mere hos Markedscentret, som arrangerer forelæsningerne, og mød op på fredag i Diamanten til en bid brød…

Læs mere om Hoppe her og her.

Læs en artikel af Hoppe her.

Hans-Hermann Hoppes hjemmeside.

5 comments on “Hans-Hermann Hoppe i København

 1. Glem ikke hans foredrag på statskundskab kl. 12.15: “the case for anarcho-capitalism”.

  Mvh

  Daniel

 2. Nej, glem endelig ikke det!

  Og husk for øvrigt også registrering hos Markedscentrets folk, så de har styr på hvor mange der kommer (og hvor mange pindemadder der skal købes…)

 3. Thomas says:

  Os der kæmper den daglige kamp ude i virkelighedens store markedscenter, har jo lidt sværere ved at møde op til et arrangement kl. 16.15. Hvis jeg arbejder hjemme på fredag, vil jeg muligvis møde op. Lars, måske kan vi lige ringe sammen inden?

 4. Ja, når man arbejder hjemme, så dukker der pludselig masser af tid op! ;-) Det ville da være fedt hvis du gider tage med, men skriv lige til dem først. Jeg tror dog også at man bare kan møde op, men så skal man måske ikke regne med snitter.

 5. Thomas says:

  Det er garanteret sådan nogle kapitalistiske snitter med kød i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *