Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Beslan, terrorisme og forhandling

med 7 kommentarer

Vi diskuterer hos Mr. Andersson, og debatten er ophedet!

Skrevet af Lars Hvidberg

10. September, 2004 @ 11:20

Kategorier: Politik og etik

7 kommentarer til 'Beslan, terrorisme og forhandling'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Beslan, terrorisme og forhandling'.

 1. Det er en ordentlig omgang at følge med i! Jeg har også på fornemmelsen, at den drejer sig mere om personer end om argumenter, desværre. I hvert fald bryder jeg mig ikke om mr. andersons meget følelsesmæssig udlevering af Keld Bach i selv indlægget. Man skulle tro, vi boede i et land med frie meninger, men tilsyneladende bliver man hængt ud, hvis man lufter tanker, som andre ikke er enige i.

  Thomas

  10. Sep 04 @ 12:13

 2. Det er desværre en tendens, som Mikkel har. Han er ellers en fremragende debattør…

  Johan

  10. Sep 04 @ 16:04

 3. Thomas:

  Jeg tror Lars ville være enig: http://www.holocaust-info.dk/weblog/?id=466#4 – jeg er dog ikke, men det fremgår vist også af samme tråd…

  Derudover er din afsluttende bemærkning lidt fjollet. Vi lever da i et land med “frie meninger”. Det indebærer sige at Keld har ret til at syntes Al-Qaida-supporterne i Kavkazcenter.com er helt fjong, og jeg har ret til at skrive han er et kvaj for at skrive dette. Men du mener måske det ville være mere hensigstmæssigt for friheden, at man lissom begrænsede min ret til at sige ting, der kunne opfattes sårende, eller hur?

  Ville det være mere befordrende for en “frie meninger”?

  Mikkel Andersson

  10. Sep 04 @ 17:05

 4. Mikkel, du har en pointe, men jeg bruger så min frie mening til at mene, at man får mere ud af at argumentere end at fordømme ;-)

  Thomas

  10. Sep 04 @ 23:01

 5. Du er velkommen til at mene, at fordømmelse ikke er konstruktivt, men, jeg mener så afgjort mine indlæg er gennemargumenterede.

  Mikkel Andersson

  11. Sep 04 @ 00:10

 6. Det er noget LOOOOOOOORT

  jens

  28. Sep 04 @ 13:58

 7. Hej Jens,

  Hvad er noget lort?

  Lars Hvidberg

  28. Sep 04 @ 14:09

Skriv en kommentar