Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Grimme hunde i Studenterhuset

skriv en kommentar

I morgen, lørdag d. 9. oktober, spiller rockbandet Köter i Studenterhuset. Bandet består af tre af mine gamle venner fra Filmvidenskab, Allan Kragh, Eric Engesgaard og Martin Kern, der i mange år spillede i det legendariske cover-band Aromarama. Nu spiller de egne sange efter mottoet “så kan I godt lægge salmebøgerne væk”. Det er melodisk og rå rock af den gamle, alternative skole, ikke støj, men heller ikke pop. Jeg håber på selv at være til stede og glamme med, selvom der lige er nogle formaliteter som skal overstås.

Læs mere om Köter og hør et par numre (demokvalitet) på Soundvenue. Tjeck bl.a. nummeret Occams Razor ud – det er lidt af et hit, og teksten er ret morsom.

Skrevet af Lars Hvidberg

8. October, 2004 @ 14:28

Kategorier: Musik

Skriv en kommentar