Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Liberalismen igen

med 1 kommentar

Torben Sangild har startet en ny tråd om debat om liberalismen. Det er naturretsargumentet han er ude efter – men behøver man bekende sig til naturretten for at være liberalist? Læs mere hos Det Spekulative Øre.

Skrevet af Lars Hvidberg

25. January, 2005 @ 16:33

Kategorier: Politik og etik

1 kommentar til 'Liberalismen igen'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Liberalismen igen'.

  1. Naturretten er nu kun en del af det. Jeg er ude efter selvejerskabs-argumentet hvad enten det er baseret på naturen eller ej, altså ideen om at vi har ejendomsretten til vores egen krop (og derfor også den ukrænkelig ejendomsret til denne krops arbejde, råstofudvinding og vilkårlig indhegning af ellers ikke-ejede landområder).

    Torben Sangild

    26. Jan 05 @ 02:13

Skriv en kommentar