Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Jeg fucker med din hjerne

med 2 kommentarer

Berlingske Tidende bringer den hårdeste artikel i dag: Et dobbeltinterview med Thomas Vinterberg og Lars von Trier om venskaber. Det er jo almindeligt kendt, at Lars von Trier kan være lidt af en psykopat, men her har vi altså mind-games for fuld udblæsning. Stemningen er ikke god, lad os bare sige det sådan, når Thomas, Fyrbøderen og Kællingen fra Berlingeren mødes. Et hurtigt citat:

THOMAS VINTERBERG ER GÅET UD for at tisse for åben dør igen:

»Nu har du jo sagt, Lars, at jeg er både kold og glat, og derfor bliver jeg også nødt til at forklare, at chancen for, at der ligger en grotesk ydmygelse lige om hjørnet sammen med dig, netop er grunden til, at jeg bliver en anelse ængstelig i dit selskab. Men det er jo også en af dine kvaliteter – at gøre folk fulde og få dem til at springe i en kold pool.«

Skrevet af Lars Hvidberg

6. February, 2005 @ 15:40

Kategorier: Film og tv

2 kommentarer til 'Jeg fucker med din hjerne'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Jeg fucker med din hjerne'.

 1. Lars von Triers filmfabrik er en kloak, som utallige millioner af danske skatteyderes kroner bliver hældt ned i. Alle medier, de borgerlige avisers kultursektioner ikke undtaget, dyrker denne iskolde fidusmager som en helt, en Jesus.

  Louis B Knockel

  12. Feb 05 @ 11:27

 2. Hej Louis,

  Nu vidste jeg ikke du havde tid til at se film med dit travle arbejde som cykelbud, men jeg er nu ikke helt enig med dig. Jeg regner nogle (med streg under nogle) af von Triers film for noget af det ypperste dansk filmkunst har præsteret, her tænker jeg især på Dogville og Idioterne. Om filmene så brude være skatteyderfinansierede er en anden sag.

  Jeg kan dog desværre ikke anbefale den nye “Dear Wendy”, som Trier har skrevet, og Vinterberg instrueret. Meget skidt…

  Lars Hvidberg

  12. Feb 05 @ 14:35

Skriv en kommentar