Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Spam tæller ikke

med 5 kommentarer

Efter jeg for et par uger siden opgraderede til WordPress 1.5 er jeg igen begyndt at få massevis af spam – først gradvist, men i det sidste døgn mindst 400 tilbud om poker og piller. Jeg havde en plug-in til WordPress, som stoppede spam, men det virker åbenbart ikke i den nye version. Heldigvis er det dog blevet lettere at slette de mange poster som ryger til moderation.

Men noget andet jeg har lagt mærke til er, at spam ikke tæller som et besøg på min Blogpatrol-tæller. Så jeg kan nu roligt fejre min besøgende nr. 10.000 – det er da meget flot på 9 måneder, hvoraf der har været et par måneder med næsten inaktivitet og mindst en uge, hvor tælleren var helt nede. Et månedssnit på 1.000, det kan man godt være tilfreds med!

Skrevet af Lars Hvidberg

17. April, 2005 @ 17:11

Kategorier: Denne blog

5 kommentarer til 'Spam tæller ikke'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Spam tæller ikke'.

 1. Tillykke med de 10000 besøgende!

  Jeg har selv fået en tilskyndelse til at genstarte Bananskuden, da Mikkels skatteudtalelser fra i går kræver en ophidset modreaktion!! Men poker-spam gør mig desværre i tvivl … Kan der ikke gøres noget bedre end manuel sletning?

  Abekongen

  2. May 05 @ 15:16

 2. Ja, Mikkels misundelsesskat kalder på modsvar! Der er adskillige plugins, der kan stoppe spam, har jeg fundet ud af. Jeg har haft succes med det her (men prøv dig frem): http://lr2.com/plugins/lr2Spam/

  Lars Hvidberg

  2. May 05 @ 19:40

 3. Dit link virker ikke, men det gør dette: http://lr2.com/plugins/lr2spam/ (lille s i spam).

  Abekongen

  2. May 05 @ 21:56

 4. jeg kopierede den bare fra min plugin-liste. Forfatteren har åbenbart selv fucket op i adressen!

  Lars Hvidberg

  2. May 05 @ 21:58

 5. Abekonge, kom nu, hvor bliver din blog af? Jeg har savnet den. Skriv!

  Torben Sangild

  4. May 05 @ 23:47

Skriv en kommentar