Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Arbejdskamp i Enhedslisten

med 1 kommentar

Berlingske Tidende har to morsomme historier, om hvordan arbejderne der arbejder for Enhedslisten, taber kampen om at få en arbejdsgiverbetalt pension for deres arbejde. Enhedslisten mener åbenbart, at det ikke er arbejdsgiverens opgave at betale for pensionen – det skal man helst lade tredjemand om via skattebilletten. “Der er jo penge nok”, som de siger på den fløj – men åbenbart ikke hos Enhedslisten. Har de mon opdaget, at det også koster noget at give lønforhøjelser?

Skrevet af Lars Hvidberg

26. April, 2005 @ 13:49

Kategorier: Politik og etik

1 kommentar til 'Arbejdskamp i Enhedslisten'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Arbejdskamp i Enhedslisten'.

  1. Det overvejende flertal af Enhedslistens valgte og vælgere er offentligt ansatte eller på anden måde samfundsnassende individer, som lidet eller intet producerer. Selvfølgelig er den slags mennesker også uduelige i rollen som arbejdsgivere.

    Crass Børsting

    26. Apr 05 @ 14:26

Skriv en kommentar