Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Kanon-brøler

med 2 kommentarer

I Berlinske Tidendes “Groft Sagt” afdeling skrev Egon Balsby i går om en artikel i Ekstra-Bladet, hvor Kultur-og-kanon-minister (bum!) Brian Mikkelsen fortalte, at en bog, som optog ham meget lige nu, var “Per V. Knudsens Birkeland“. Den bog har jeg ganske vist aldrig hørt om, men mon ikke han mener den her? Det forlyder ikke, hverken fra Kulturministeriet eller Ekstra-Bladet, om det er ministeren eller journalisten, der er skyld i brøleren, men pinligt er det under alle omstændigheder. Det er ganske vist en glimrende bog, Peter Øvig Knudsen har skrevet, men hvad ville “Jens J. Johansen” dog sige til at komme i Kultur-Kanon (bum!) for romanen Kongens spring? (eller var det Sommer Christiansen for Hjortens Fald?)

Artiklen findes desværre ikke online.

Skrevet af Lars Hvidberg

27. April, 2005 @ 08:25

Kategorier: Bøger

Tagged med

2 kommentarer til 'Kanon-brøler'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Kanon-brøler'.

  1. Ikke for at hylde Brian Mikkelsen, men jeg vil gætte på at det er Ekstra Bladets jounalist der har hørt fokert. Peter Øvig Knudsen kan godt fejlhøres som Per V. Knudsen. For en gangs skyld er der sikkert ikke engang tale om et bevidst fordrejende fejlcitat, men om en svipser.

    Torben Sangild

    27. Apr 05 @ 13:11

  2. Det har du desværre nok ret i, men det er bare for morsomt alligevel…

    Lars Hvidberg

    27. Apr 05 @ 16:10

Skriv en kommentar