Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Enden er nær II

med 2 kommentarer

Enden er naturligvis endnu mere nær, når det forlyder at Krager overfalder tudser. Tusindårsriget hvor Løven Ligger med Lammet (eller hvad de nu gør) virker længere væk end nogensinde. Det er tegn på De Sidste Tider, når dyr sådan overfalder dyr og får dem til at eksplodere! Har de slet ikke hørt om dyrerettigheder?

Skrevet af Lars Hvidberg

9. May, 2005 @ 14:26

Kategorier: Trivia

2 kommentarer til 'Enden er nær II'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Enden er nær II'.

  1. Og inden enden kommer naturligvis dydernes forfald, som det jo tydeligt ses i artiklen. Hvad er dog en skruptudse? Er der ikke en behjertet sjæl, der vil forære Berlingske- og Ritzau-redaktionerne en retskrivningsordbog?

    Thomas S

    9. May 05 @ 17:17

  2. LOL, det havde jeg slet ikke set!

    Lars Hvidberg

    9. May 05 @ 18:24

Skriv en kommentar