Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Status på “Klubværelset”

med 10 kommentarer

Interviewet med mig har nu været sendt og ligger til streaming (evt. downloading hvis man er lidt fiks på tasterne) på Klubværelsets forside.

Jeg synes selv at det gik ganske godt, selvom det er mærkeligt at høre sig selv tale i radioen. Man synes slet ikke at man lyder som sig selv. Men det gør man vel. Vi nåede godt rundt om en del emner, selvom der selvfølgelig var meget mere jeg gerne ville have sagt. Men sådan er det sikkert altid. Fokus var mest på min person og oplevelserne i det kreative miljø, og det er vel også ok – selvom det godt kunne blive lidt ego-fikseret. Men så har man prøvet det med, det var slet ikke så slemt…

Skrevet af Lars Hvidberg

28. June, 2005 @ 21:39

Kategorier: Ego

10 kommentarer til 'Status på “Klubværelset”'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Status på “Klubværelset”'.

 1. Hej Lars

  Jeg synes du var rigtig god; veltalende og sympatisk. Det kan forhåbentlig medvirke til at nogle af P1s faste lyttere reviderer deres, ofte stereotype, opfattelse af liberale (“højreorienterede”) mennesker. Din pointe med at det er de venstreorienterede kunstnere der i virkeligheden er konforme og uselvstændige ramte virkelig plet, super-godt!

  Håber at høre/se dig igen ;)

  Mvh.

  Søren

  Søren B.

  28. Jun 05 @ 22:41

 2. Hej Søren,

  Mange tak. Jeg håber da, det kan give lidt røre i andedammen. ;-)

  mvh

  Lars

  Lars Hvidberg

  28. Jun 05 @ 22:58

 3. Hej Lars

  Hørte dig i radioen og mener, at du klarede dig fint.

  Ligemeget hvad man må mene om George Bush etc, så var dine kommentarer om Ib Michael og Lars Von Trier lige i øjet.

  Dejligt at høre en kunstner, hvis verdensbillede er mere nuanceret end f. eks. de to førnævnte.

  MVH

  Claus

  Claus

  29. Jun 05 @ 19:13

 4. Hej Claus,

  Mange tak.

  mvh

  Lars

  Lars Hvidberg

  29. Jun 05 @ 20:05

 5. Hej Lars

  Jeg vil også lige komplimentere dig for det fine interview. Det var skønt at høre et ungt liberalt og musisk menneske, der lige som jeg selv er træt af de lidt for forudsigelige, karikerede og forsimplede holdninger, som det store flertal af ellers fremragende kunstnere ofte udtrykker. Jeg er så træt af at høre på lars von Trier og hans følge og deres infantile udtagelser, der står i en underlig og ligegyldig kontrast til ellers stor kunst.

  De bedste hilsner

  Ulrik Holskov

  Ulrik Holskov

  30. Jun 05 @ 23:20

 6. Udmærket interview. Rolig, behagelig tone. Og jeg glæder mig til at besøge café Kapitalisten. Sådan en har vi længe savnet.

  Crass Børsting

  2. Jul 05 @ 11:57

 7. Nu har jeg endelig fået hørt programmet, og jeg vil tilslutte mig de andre kommentarer: det gik rigtig godt!

  Torben Sangild

  5. Jul 05 @ 10:33

 8. Takker!

  Lars Hvidberg

  5. Jul 05 @ 11:46

 9. Hej Lars. Fik lige hørt interviewet streamet – rigtig godt at høre! Du repræsenterer også mig selv, som er kunstner/musiker – og er konstant omklamret af venstreorienteret propaganda. Jeg omgåes mange af de nutidige etablerede kunstnere, og de kigger vantro på mig, hvis jeg udmelder at jeg ikke er imod den siddende regering. Tak fordi du gik i studiet – du inspirerer mig til at have mere rygrad i min egen holdning. Mvh, Michael.

  Michael

  15. Jul 05 @ 13:50

 10. Hej Michael. Tak for rosen – jeg kender godt fornemmelsen. ;-)

  Lars Hvidberg

  16. Jul 05 @ 23:26

Skriv en kommentar