Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

“Min families forbandelse”

med 3 kommentarer

mike

Jeg skal huske at reklamere for dokumentarfilmen Min families forbandelse, som har tv-premiere på DR2 kl. 22.50 på søndag d. 17. Den er skabt af Mike Lippert og Svante Lindeburg, der også stod bag den meget morsomme Min onkels porsche, som deltog i Danidas Verdensbilled-legat 2003. Mike har ghanesiske rødder og han rejser tilbage til landet for at udforske den forbandelse, som – muligvis – holder hans far fra at rejse tilbage. Det bliver et voldsomt møde med en helt fremmed kultur, dens forbandelser og velsignelser. Værd at se – indeholder bl.a. en ret fantastisk djævleuddrivelsesscene fra en ghaniske vækkelseskirke.

Skrevet af Lars Hvidberg

12. July, 2005 @ 20:05

Kategorier: Film og tv

3 kommentarer til '“Min families forbandelse”'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til '“Min families forbandelse”'.

 1. Jeg har kommenteret “Min families forbandelse” ovre på min weblog. Den var faktisk meget anderledes end “Min onkels Porche”.

  Torben Sangild

  18. Jul 05 @ 09:38

 2. Nu har jeg så også skrevet en kommentar på din blog.

  Lars Hvidberg

  18. Jul 05 @ 10:16

 3. Og Mike Lippert har svaret på vores kommentarer!

  Torben Sangild

  21. Jul 05 @ 09:23

Skriv en kommentar