Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

1 år, 12.500 besøg

med 3 kommentarer

I dag er det ét år siden jeg først satte en besøgstæller på webloggen. Resultatet er pt 12.562 besøgende (det mest konservative skøn fra Blogpatrol) – hvilket tæller unikke besøg, ikke sider der klikkes ind på. Det er lidt over 1000 besøgende i snit per måned. Det er jo meget godt, men det er også det samme snit som efter 2 måneder – kan ske det alligevel kun er de samme personer der besøger bloggen?

På den anden side kommer der jo hele tiden nye kommentarer fra nye folk, så noget må der da ske. Under alle omstændigheder er jeg godt tilfreds med besøgstallet, især fordi jeg har haft nogle ret inaktive måneder i dette forår. Jeg vil gerne holde det tempo, jeg har nu, med en 2-3-4 ugentlige opdateringer, hvor 1 af dem har et lidt mere essayistisk præg, er lidt længere og lidt mere fyldigt. Nu må vi se hvad jeg får tid til, der er nemlig gang i karrieren for tiden. Anyways, tak fordi I læste – og fortsat læser – med!

Lars

Skrevet af Lars Hvidberg

18. July, 2005 @ 10:22

Kategorier: Denne blog

3 kommentarer til '1 år, 12.500 besøg'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til '1 år, 12.500 besøg'.

 1. Du ka’ da snart begynde at sælge annonceplads med den trafik, hva’? 1000 unikke besøgende er faktisk deroppe, hvor det begynder at blive interessant.

  Raapil

  22. Jul 05 @ 03:04

 2. Penge! Penge! Penge!

  Lars Hvidberg

  22. Jul 05 @ 09:24

 3. $$$

  Raapil

  22. Jul 05 @ 10:33

Skriv en kommentar