Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Fra udlandet skal man høre sandheden…

skriv en kommentar

De britiske anmeldere kalder Thomas Vinterberg og Lars von Triers Dear Wendy ved det rette navn: Et makværk, som aldrig skulle være lavet. De hæfter sig især ved manuskriptet, som rigtignok er filmens achilleshæl – men det er nu ikke det eneste der er galt, efter min mening. Det afsluttende shoot-out, der vistnok skal ligne noget fra en Peckinpah-film er simpelthen pinligt dårligt og minder snarere om en lavbudget tv-serie fra 70’erne. En kæmpe skuffelse, for at sige det mildt, selvom der naturligvis er et par gode detaljer – primært dandy-romantikken i filmens midte, der er opløftende og sjov. Resten er bras af ‘Goddaw Do’-skuffen.

Skrevet af Lars Hvidberg

6. August, 2005 @ 10:58

Kategorier: Film og tv

Skriv en kommentar