Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Breaking News: NEFA hasteindlagt

med 5 kommentarer

Af Simon Sortendal, stedfortrædende redaktør for Tællepråsen.

Det er med stor beklagelse, at jeg som stedfortrædende redaktør må annoncere, at NEFA her til morgen blev indlagt på et sanatorium et sted i Centraleuropa med akut nervesammenbrud – adressen hemmeligholdes for at undgå tomultagtige scener og løsagtige brevforsendelser.

Indtil videre overtager jeg redaktørfunktionen, indtil der er fundet en passende løsning. Der er heldigvis endnu nogle indlæg i banken, så Tællepråsen vil ikke gå helt ud i de næste uger. Jeg lover, at vi arbejder på højtryk for at bibeholde den tårnhøje kvalitet og det profetiske udsyn, som har kendetegnet Tællepråsen gennem de sidste, mange uger, hvor vi har oparbejdet en stor læserskare.

Det er svært at sige, præcist hvad der blev dråben, der knækkede kamelens halmryg, og måske er der snarere tale om en lang række uheldige afsløringer, der alle har deres rod i, at NEFA simpelthen havde for mange hemmeligheder til for alvor at besidde redaktørposten på et blad, hvis fornemmeste opgave det netop er, at afdække andres ondsindede fortrængninger og forglemmelser. Man skal ikke kaste med sten, når man selv sidder ved skrivemaskinen i et glashus – og det gjorde NEFA desværre i den grad. Huset knustes, og glasset ramte ham lige i panden. “Av, det gjorde ondt”, var hans sidste ord, før mørket gjorde sit indtog.

Måske var det Kan Stros’ hævngerrige tilsyneladende afdækning af NEFA’s virkelige identitet (se dog nedenfor), måske var det Torben Sangilds beskyldninger om fejltagelser og frugt-forlæsninger i NEFAs forøvrigt forbilledlige læsning af Biblen. Måske var det forventningen om en direkte, korporlig duel med Torben (en handske kastet betyder blod, som bekendt), der ophidsede NEFA, så sindet brast – eller beskyldningerne om relationer til frugtindustrien (der, når jeg her sidder med Tællepråsens ekstravagante regnskaber og repræsentationskonto, desværre ikke er helt uden relation til virkeligheden). Vi ved det ikke præcist, men lægerne kommer forhåbentligt med en udtalelse inden længe.

Personligt er jeg dog af den overbevisning – og jeg kan vel godt løfte sløret nu for NEFAs virkelige identitet – at overanstrengelserne for NEFA – eller NEFAFEN, som Kan Stros påpegede, kom sig af NEFAs ihærdige promotiontur for en bestemt film, som han medvirkede i. Kan Stros havde nemlig kun delvist ret. Det er ikke Nefafen – og kun delvist Nefaffen, hvilket ellers ville have været tættere på sandheden, men derimod denne snabelsvingende personnage. Ak, hvor vil vi savne hans violette trompeteren her på redaktionen!

På mandag bringer vi et banebrydende interview med en allerede i avant garde-kredse kendt rockgruppe. Glæd jer!

Skrevet af Lars Hvidberg

21. October, 2005 @ 10:52

Kategorier: Tællepråsen

5 kommentarer til 'Breaking News: NEFA hasteindlagt'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Breaking News: NEFA hasteindlagt'.

 1. Det gør mig ondt at høre at hr. NEFA er så slemt tilredt. Selv om det ikke skal være nogen hemmelighed at vi er endog meget uenige når det kommer til frugt, så respekterer jeg NEFA som den gentleman han er.

  Jeg skal derfor understrege at jeg besvarede NEFAs handske med en opfordring til en duel på argumenter snarere end en koporlig duel, og jeg håber derfor virkelig ikke det var hans handske der drev ham ud i sammenbruddet. Jeg havde på intet tidspunkt tænkt mig en koporlig konfrontation (omend jeg er sikker på at jeg også ville have vundet en sådan).

  Torben Sangild

  21. Oct 05 @ 12:32

 2. Argumenter kan også gøre ondt, ligesom frugt kan rådne i maven, hr. Sangild! Men vær de blot forvisset om, at den dag NEFA igen er på benene, vil der stå en velvoksen, violet elefant foran deres hoveddør og bede dem vælge: “sværd eller pistoler?”

  Simon Sortendal

  21. Oct 05 @ 12:41

 3. Bedste hilsner og ønsker om en snarlig bedring herfra. Bedring indtil et vist punkt. En fuld helbredelse ville ikke være ønskelig, da det netop er de sorte svingninger i hr. NEFAs sind, der gør hans kulturantropologiske afhandlinger så ekstremt læseværdige.

  Crass Børsting

  21. Oct 05 @ 13:00

 4. Kæreste Hr. Sortendal

  Vil De venligst overbringe mine ønsker om god bedring til det undertrykte – nu sengeliggende – palindrom.

  Palindrom-revolutionen kræver ofre, men sandheden MÅ frem og den rette lære VIL sejre til sidst.

  Godt vi har Tællepråsen!

  Kan Stros

  23. Oct 05 @ 21:34

 5. Palindrom? Hvor?

  Alt hvad jeg kan se er at Simon Sortendal er et anagram over “ond sne-moralist” eller med andre ord: “Lars, mon din etos?”

  Torben Sangild

  24. Oct 05 @ 09:27

Skriv en kommentar