Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Så var det der! Og jeg så det ikke…

med 2 kommentarer

Indslaget med mig i Tv-Avisen er lige blevet sendt, men jeg så det ikke! Øv. Nå, men det ligger forhåbentligt snart på nettet. Jeg vender tilbage med flere kommentarer, når jeg har set det.

Skrevet af Lars Hvidberg

30. October, 2005 @ 20:10

Kategorier: Denne blog,Ego,Web 2.0

2 kommentarer til 'Så var det der! Og jeg så det ikke…'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Så var det der! Og jeg så det ikke…'.

 1. Fint indslag! Ret pædagogisk (ment på den pæne måde) for ikke-kendere af blogs.

  Nu kan det ses på nettet.

  http://www.dr.dk/nyheder/

  Mvh M.

  M.

  30. Oct 05 @ 21:53

 2. Tak for tippet. Nu har jeg fået set indslaget. Det er jo faktisk blevet ganske godt, og endda også fint klippet. Det går selvfølgelig noget hurtigt, (indslaget varer 2:38) men jeg synes da både jeg og Torben får sagt nogle gode ting. Keld Bach er åbenbart ikke med i indslaget, men sådan er det jo, når man ikke har så meget tid. Indslaget diskuteres også hos Torben.

  Lars Hvidberg

  30. Oct 05 @ 22:58

Skriv en kommentar