Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Fannies @ Loppen

med 7 kommentarer

Lørdag d. 12. november spiller et af de sidste femten års mest oversete bands på Loppen på Christiania: Teenage Fanclub. Billetterne er latterligt billige, og hvis det ikke var fordi, jeg var så ludfattig, så havde jeg købt to – en til mig og en til den revisor, der skal holde rede på antallet af sange-der-burde-have-været-men-aldrig-blev-hits, for det bliver nemlig rystende højt. Ses vi? Det tror jeg nok, frisør.

Skrevet af Lars Hvidberg

10. November, 2005 @ 16:27

Kategorier: Musik

7 kommentarer til 'Fannies @ Loppen'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Fannies @ Loppen'.

 1. Jeg mindes et LP-cover med en hvid formel 1 racer på…kan det passe?!…fik dem aldrig tjeket ud….Har lyttet lidt på iTMS til deres “Man-Made” album…lyder lidt som Ride eller Nick Heyward….ganske fedt!

  Madsen

  10. Nov 05 @ 18:25

 2. Nemlig, det er pladen Grand Prix, der har en racerbil på forsiden, og indeholder den fantastiske Neil Young-pastiche “Niel Jung”. Klart værd at tjekke ud.

  Lars Hvidberg

  10. Nov 05 @ 22:13

 3. Vi forventer jo en linie eller to om aftenens koncert…evt. bare her i kommentar tråden ;-)

  Madsen

  12. Nov 05 @ 12:31

 4. Naturligvis…

  Lars Hvidberg

  12. Nov 05 @ 15:03

 5. Det var en superfed koncert. Bandet spillede virkelig godt med de klare melodier understøtet af den gyngende rytme og de ringende og (under tiden) støjende guitarer, som er deres kendemærke. Vildt god stemning, muligvis med et par skotter i publikum (Teenage Fanclub er fra Glasgow), der var i hvert fald en lavstammet og højtråbende person i en Celtic-trøje. Der stod et par gutter bag mig som sjovt nok råbte på “Neil Jung” hele aftenen – og den fik de til ekstranummer. Der var også mange andre gode sange, flest fra “Grand Prix” og “Songs From Northern Britain”, men også helt tilbage fra deres første plade “A Catholic Education” fik vi “Everything Flows”. Faktisk har jeg ikke lyttet til deres plader i et stykke tid, og koncerten mindede mig om hvor gode sange de egentlig skriver – men de er også hele 3 sangskrivere, og der var derfor også 3 forskellige sangere til koncerten (nogle bedre end andre). En fin aften alt i alt, med en stemning, der mindede mig om Bob Mould-koncerten, som jeg nu pludselig kommer i tanke om at jeg stadig ikke har fået skrevet om…

  Lars Hvidberg

  14. Nov 05 @ 20:59

 6. Alletiders….Lyder som om du har haft en dejlig aften i godt musikalsk selskab….Jeg vil smutte ned til min lokale vinyl-pusher her i Odense, og se om jeg er heldig…

  Madsen

  14. Nov 05 @ 22:04

 7. Uha, håber du kan lide hvad du hører!

  Lars Hvidberg

  15. Nov 05 @ 10:49

Skriv en kommentar