Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

larshvidberg.dk bliver kommerciel!

med 5 kommentarer

Føj for satan, ham der Lars Hvidberg er godt nok en grisk fyr! Nu har han lagt google-ads ud på sin side, bare for at tjene penge. Det er da ikke i blog-ånden! Nej, det er det bestemt ikke, men det er nu også lidt af et eksperiment, så bær over med det… (og klik gerne på add’en så mange gange du overhovedet orker det…)

Skrevet af Lars Hvidberg

15. November, 2005 @ 16:31

Kategorier: Denne blog

5 kommentarer til 'larshvidberg.dk bliver kommerciel!'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'larshvidberg.dk bliver kommerciel!'.

 1. Held og lykke med det!

  Morten Wittrock

  16. Nov 05 @ 14:37

 2. Hvis du endelig skal være kommerciel, var det ikke så en ide at gøre som Lasse Rimmer med anbefalinger med direkte links direkte til amazon med en lille Lasse Rimmer-kode blandet i? Jeg mener: Snakken her omkring handler alligevel ofte om litteratur, film, musik og endda computerspil (ental), så hvorfor ikke blive ved emnet og give nyttig information samtidig? Jeg har ingen anelse om det giver noget, der er værd at tale om, men det kunne da hænde, at jeg rent faktisk ville trykke på det, – hvilket ikke kommer til at ske med den der åndsvage google-ad, der spørger mig om jeg ved, hvem der lægger stemme til Bart Simpson, men ikke engang vil afsløre, hvor den fører mig hen, når jeg holder musen over den.

  Du kan i øvrigt selv være en blogånd…

  Thomas S

  16. Nov 05 @ 23:38

 3. Bart Simpson? Jeg får bare sådan nogle med ‘tjen ekstra i din fritid’. Point taken, men de skulle gerne blive mere relevante over tid, men jeg tjekker det med Amazon ud. Der er generelt ikke nogle penge i det, og som sagt er det et eksperiment, men det vil selvfølgelig være rart med reklamer som ikke bare er fjollede.

  Blogånden.

  Lars Hvidberg

  17. Nov 05 @ 08:32

 4. Jeg skrev i det nyere indlæg du havde om annoncering på larshvidberg.dk, at du bare kunne annoncere derudaf. Det holder jeg stadig fast i. Særlig når dine google annoncer har et vist humoristisk indslag over sig. Hvad siger du til denne her, jeg netop er blevet begavet med.

  “MMB Ergonomisk pausgympa

  Pausgymnastik för PC Snabbt, kort och trivsamt

  http://www.pausgymnastik.se

  Pausgympa, det er lige mig og så både snabbt och trivsamt (hehe).

  Noget andet er, at du jo, som jeg kan se, leger lidt med amazon. I den forbindelse vil jeg, i et ganske sobert tonafald, næve blog-værktøjet “ecto” for dig. I ecto har du mulighed for hurtigt og nemt at integrere amazon links med din larhvidbergs-21 kode. Tjek det ud.

  Og nej, jeg får ikke %’er (disclosure)

  Nicolai

  26. Nov 05 @ 22:28

 5. LOL, ja, jeg undrer mig over, hvorfor jeg har annoncer på svensk, men det har jeg altså. Jeg synes nu ikke helt, at google har sporet sig ind på bloggens profil endnu, men det kan jo være at det kommer ;-)

  Ecto ser meget sejt ud. Jeg tjekker det…

  Lars Hvidberg

  27. Nov 05 @ 10:05

Skriv en kommentar