Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Danske bloggere

med 4 kommentarer

Jeg har tilmeldt mig netværket Danske Bloggere. Det kan du også gøre, hvis du altså er blogger!

logosortB

Skrevet af Lars Hvidberg

31. December, 2005 @ 14:28

Kategorier: Denne blog,Web 2.0

4 kommentarer til 'Danske bloggere'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Danske bloggere'.

 1. Hvem der bare havde tid til at blogge!! Jeg har længe tænkt over at lave en mere konceptagtig blog, der koncentrerede sig om et enkelt emne. Fx arbejde og det at have en hverdag på en arbejdsplads + konkrete historier fra min egen arbejdshverdag. Problemet er naturligvis, at en sådan blog lynhurtigt vil blive hæmmende for karrieren. Men en sådan blog ville have en anden værdi, fordi den rapporterer fra “virkelige oplevelser” i stedet for formidle og analysere på nyheder… Ikke at der er noget galt i sidstnævnte, jeg har bare ikke den store interesse i selv at lave et sådan projekt.

  Abekongen

  3. Jan 06 @ 15:49

 2. Nogle gange kunne jeg også tænke mig, at min blog havde lidt mere styr på temaer, for jeg synes godt det kan blive lidt rodet det hele. Jeg har også tænkt på en opdeling mellem essays og mere korte postings. Muligvis kigger jeg på det med WordPress 2.0

  Arbejdspladsblogs har en stor fremtid for sig, tror jeg – men kun for de arbejdsløse. Hverken arbejdsgivere eller arbejdskammerater bryder sig om at blive udstillet på blogs. Der har været et par uheldige sager i USA, bl.a. med Heather Armstrong.

  Lars Hvidberg

  4. Jan 06 @ 13:58

 3. Der er også blogbot.dk apropos netværk

  Rasmus

  6. Jan 06 @ 02:29

 4. Jep, der er jeg vist også skrevet op. Det lidt sjovere ved Danske Bloggere er dog, at der er lidt information om bloggen, billede osv.

  Lars Hvidberg

  6. Jan 06 @ 09:35

Skriv en kommentar