Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Godt nytår og vrøvl med layoutet

skriv en kommentar

Godt nytår til alle først og fremmest. Da jeg desværre har sindssygt travlt i øjeblikket har jeg ikke haft tid til de posteringer, jeg havde planlagt. Sowwy, som man siger.

Imidlertid er der ballade med layoutet i Internet Explorer på Windows, og det er ikke så fedt. Jeg ved ikke på stående fod hvad problemet er – det opstod efter jeg skiftede til sitemeter i lørdags. Jeg håber på at få det ordnet, når jeg opdaterer til WordPress 2.0.

Update, 30 minutter senere: Efter et hurtigt tip fra en læser er problemet med sidebaren nu løst. Der var tale om et billede, som skulle reskaleres. Internettet er et vidunderligt værktøj, instant troubleshooting. Hvis jeg ikke havde postet denne post, sad jeg endnu og bandede…

Skrevet af Lars Hvidberg

2. January, 2006 @ 20:54

Kategorier: Denne blog

Skriv en kommentar