Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

1.000.000 pixels

med 9 kommentarer

Så er The Million Dollar Homeage også kommet til Danmark. Du kan stadig nå at være en af de første til at købe pixel-reklameplads på www.1000000kroner.dk! Måske kommer der også snart en lille reklame for nærverende weblog…

Skrevet af Lars Hvidberg

5. January, 2006 @ 11:35

Kategorier: Web 2.0

9 kommentarer til '1.000.000 pixels'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til '1.000.000 pixels'.

 1. Der har længe eksisteret danske varianter. Alle totale fiaskoer, naturligvis. En sådan idé egner sig ikke til et lille land som Danmark.

  Studmuffin

  5. Jan 06 @ 11:48

 2. Det er hårde ord. Det bliver Lasse ked af at høre.

  Lars Hvidberg

  5. Jan 06 @ 12:37

 3. Studmuffin, jeg er den eneste der tilbyder en garanti, som siger, at hvis ikke 1000000kroner.dk har haft mindst 500 unikke besøgende om dagen inden d. 1. juli 2006, kan du få dine penge igen ved blot at sende mig en e-mail. Dine pixels vil blive fjernet og pengene refunderet hurtigst muligt. Det er din garanti for, at du får noget for pengene og ikke investerer i en fiasko.

  Hvem ved, måske har du ret i, at Danmark er for lille et land til sådan et koncept, men måske har du ikke. Med min garanti løber du ingen risiko.

  Lasse Birk Olesen

  5. Jan 06 @ 13:05

 4. Og hvad kan man så bruge det til? Bare fordi DU har 500 unikke, hvilket i øvrigt ikke er ret meget, kan du ikke garantere at en eneste af dem klikker sig videre til annoncørerne. Så helt ærligt, den “garanti” er fuldstændig useless som jeg ser det.

  Studmuffin

  6. Jan 06 @ 10:57

 5. Studmuffin, du har ingen grund til at brokke dig (eller i hvert fald skrive i så nedladende en tone) . Du og hans kunder kender betingelserne, hvis I ikke synes de er gode nok til jeres fordel, så undlad at købe Lasses ydelse. Længere er den ikke.

  Udover det, tror jeg også Danmark er et for lille land til sådan en side.

  Men held og lykke til Lasse!

  Harry Manback

  6. Jan 06 @ 11:35

 6. Studmuffin er måske sur fordi han selv havde fået ideen lidt tidligere, det skal jeg ikke kunne sige. Personligt synes jeg det er en garanti, der gør en evt. investering betydeligt mere interessant, fordi den reducerer risikoen for mig. Det er da glimrende!

  Lars Hvidberg

  6. Jan 06 @ 13:47

 7. En frisk og munter idé, der forhåbentlig vil gøre unge hr. Birk Olesen til næsten-millionær (1 mill. pixels minus expenses) i løbet af få uger.

  Jeg kan advare hr. Hvidberg og andre om, at de skal afgive deres bestillinger i en fart, hvis de vil nå at være repræsenteret øverst på siden. Allerøverste venstre hjørne er netop beslaglagt af en af Danmarks store, uafhængige netaviser, som hermed atter rækker en hjælpende hånd frem til storbybefolkningen.

  Vent og se, alle sammen!

  Crass Børsting

  6. Jan 06 @ 17:02

 8. Sig ikke at landsbytossen.dk har købt en annonce!

  Lars Hvidberg

  6. Jan 06 @ 17:35

 9. For første gang siden 1887: Jo.

  Crass Børsting

  6. Jan 06 @ 18:17

Skriv en kommentar