Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Mere civ for pengene

skriv en kommentar

Der er kommet et nyt patch til Civilization IV – det er nr. 1.52, så det er et kæmpe skridt fremad. Jeg ved ikke helt hvad det indeholder, men når jeg samtidig ser alle de spændende mods, der allerede nu er ude, så får jeg kriller i musearmen: Spille som Portugal, fyren den af med realistiske religioner (med islam som ekspansiv, og jøder der ikke må spise svinekød), antikken som selvstændigt spil (my favorite). Find det hele på civfanatics. Og send mig for øvrigt lige syv ekstra timer i døgnet, så jeg også kan få sovet…

Update: Nu har jeg installeret patch-filen, og det ser i hvert fald ud til, at intro-filmen og de forskellige wondermovies kører bedre nu. De hakkede nemlig før. Det er da optur.

Skrevet af Lars Hvidberg

20. January, 2006 @ 11:50

Kategorier: Uncategorized

Tagged med

Skriv en kommentar