Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Lej en film per postordre

med 2 kommentarer

Ok, jeg er overbevist: Digitarian viser vejen til fremtidens dvd-udlejning. Hvis du ikke vidste det, er Digitarian en netbaseret dvd-udlejning, hvor man kan se så mange film man vil for 99 kroner om måneden – men til gengæld kan man kun have én film hjemme ad gangen. Man modtager filmen med posten og sender den bare tilbage igen når man vil, med al portoen betalt. Hvor hurtig tjenesten er, ved jeg ikke endnu, men allerede interfacet har overbevist mig: Jeg er vild med funktionaliteten med, at man kan bedømme film og dermed skabe ‘anbefalinger’ om film man ville kunne lide udfra de film, man allerede har givet karakter. Og så er jeg vild med ønskeliste-systemet, hvor man laver en prioriteret liste over hvilke film, man ville ønske at se (og det er altså mange for mit vedkommende!), og så får man dem lidt hen ad vejen, så der også er lidt spændingsmoment i, hvad man modtager. Men mest af alt virker systemet supergodt, det ser flot ud, og selvom sortimentet ikke er overvældende, så er det betydeligt bedre end din gennemsnitlige Blockbuster. Så håber jeg bare, at dvd’erne ikke er i lige så dårlig stand, som de ramponerede eksemplarer fra bilioteket. Venter spændt!

Tak til Lasse for invitationen.

Skrevet af Lars Hvidberg

26. January, 2006 @ 17:24

Kategorier: Film og tv

2 kommentarer til 'Lej en film per postordre'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Lej en film per postordre'.

  1. Det ser godt ud! Du må meget gerne følge op når du har flere erfaringer.

    Torben Sangild

    5. Feb 06 @ 16:41

  2. Invitationen, jeg sendte Hvidberg, gav ham 1 måneds gratis abbonment på Digitarian (og mig 14 dage ekstra). Hvis andre har lyst til at leje film gratis i en måned, kan man bare maile mig (eller Lars, som sikkert også gerne vil have 14 dage mere).

    Lasse Birk Olesen

    5. Feb 06 @ 20:02

Skriv en kommentar