Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Boston Coffee Party?

med 6 kommentarer

Jeg skal muligvis til Boston over sommeren, så jeg glæder mig allerede til at drikke kaffe alle disse steder.

Skrevet af Lars Hvidberg

21. March, 2006 @ 20:34

Kategorier: Ego

6 kommentarer til 'Boston Coffee Party?'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Boston Coffee Party?'.

 1. Det lyder spændende.

  Men jeg er ikke specielt begejstret for *$s. De går i hvert fald ikke specielt meget op i at lave god kaffe.

  Men hvis man tager det for hvad det er, er det fint. Fx hvis man gerne vil have en frappuccino eller en stor kop varm mælkedrik med kaffe i, noget kage og en måske et souvenir krus.

  Da jeg boede i Portland, Oregon, plejede jeg at drikke kaffe på en café (Stumptown Coffe Roasters), hvor de har baristas, der virkelig går op i at lave god kaffe. Og en doubles espresso koster kun $1.80. Serveret i opvarmede rigtige keramiske kopper. Selvfølgelig kan man også få mælke-kaffe-drikke. Og papkrus, hvis man vil have den “to go”. Og så havde de noget rigtig godt bagværk fra en lokal bager og gratis WiFi.

  Det er noget andet end den første og sidste gang hvor jeg bestilte en espresso i starbucks, og fik den serveret i et papkrus. Og det er ikke fordi at *$s er billigt. Det virker lidt ligesom at få mad af McDonalds kvalitet, som er dyrere end på en god restaurant.

  Men nok om det. Deres Frappuccino er i hvert fald gode, når det er varmt :D

  Lau T.

  21. Mar 06 @ 22:20

 2. Har du spurgt Djævelen om fri til ferie? Du er trods alt hans advokat…

  Jacob Mchangama

  22. Mar 06 @ 20:32

 3. Det kan jo være, at advokaten også arbejder i Boston? Jeg kan desværre ikke afsløre mere nu…

  Lars Hvidberg

  22. Mar 06 @ 20:58

 4. Lau: Jeg er helt enig i, at *$s ikke har verdens bedste kaffe, men jeg er ret begejstret for den nordamerikanske coffe-shop kultur. Jeg ved godt, at Starbucks er McD-udgaven, men til gengæld bliver man mindet om det glædelige ved kaffe overalt, når man ser deres logo.

  Da jeg boede i Toronto købte jeg altid min morgenkaffe i en lille coffee-shop før jeg skulle med metroen på uni – det var ikke Starbucks, men smagen var den samme. Jeg læste ofte i forskellige boglader, hvoraf nogle (Indigo-kæden) havde Starbucks. Det var meget, meget glædeligt, og i øvrigt en god tid i det hele taget, så derfor bliver jeg lidt sentimental over storkapitalismens udgave af den lokale kaffedisk. Der er stadig alt, alt for lidt af den slags i København, selvom det er blevet bedre med tiden.

  Lars Hvidberg

  22. Mar 06 @ 21:02

 5. Der er stadig alt, alt for lidt af den slags i København, selvom det er blevet bedre med tiden

  Ja, det er beklageligt, at man ikke kan købe en ordentlig kop kaffe før kl. 10 om formiddagen, når man nu møder kl. 8 på arbejde.

  Raapil

  22. Mar 06 @ 23:17

 6. man føler sig så dejlig kosmopolitisk, når man sætter sig ind i Starbucks (i London, Hongkong, Boston, San Fransisco eller andre steder)… Så er man en rigtig verdensmand!

  De sælger ikke kun kaffe, også oplevelser :-D

  morten wilken

  24. Mar 06 @ 10:14

Skriv en kommentar