Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

VM på ical

skriv en kommentar

Jeg har lige opdaget en supersmart funktion, som kan inkludere alle VM-kampene i ical. Find abonnementskoden her. Det vidste jeg ikke engang ical kunne! Mange tak til Morten Østergaard for den smarte funktion, så jeg nu kan komme til at bruge endnu mere tid på at se VM-kampe med lande, jeg ikke aneded eksisterede.

Et tip: Hvis du ikke kan se hele kamptitlen, fordi din skærm er for lille og ical presset sammen (det problem har jeg), kan du gå ind og rette kampvarigheden (der kun kun står til 45 minutter). Du kan ikke rette i den fil du abonnerer på, men hvis du downloader filen til din desktop (ved at skrive http i stedet for webcal), kan du importere og rette i den. Smart, ikke sandt?

Skrevet af Lars Hvidberg

3. June, 2006 @ 11:46

Kategorier: Ego,Web 2.0

Skriv en kommentar