Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

I luften igen

skriv en kommentar

Min mac er endelig kommet tilbage fra sygehuset, så vi har kunnet få redigeret vores næste Djævelens Advokat. Det er, når jeg selv skal sige det, blevet et ret interessant interview med Katrine Winkel Holm om “Kristendommen som frihedens religion”. Vi taler om hvorvidt man kan se kristendommen som en katalysator for udviklingen af det liberale demokrati eller tværtimod som en hæmsko, der har måttet bekæmpes gennem oplysningen og rationalismen. Sandheden er jo nok en god portion begge dele, så der bliver givet og taget i af et godt hjerte i en god debat, der kommer vidt omkring fra Athen og Rom over Den Lutherske Ortodoksi under Enevælden i Danmark og frem til den franske/engelske/skotske oplysning. Lyt med!

Skrevet af Lars Hvidberg

4. June, 2006 @ 23:59

Kategorier: Djævelens Adv.

Skriv en kommentar