Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Link-in

med 3 kommentarer

Jeg har opdateret min Linkedin-profil, som jeg vil prøve at bruge lidt mere. Alle der kender mig og er på Linkedin, send en invitation! Hvis du ikke allerede har en linkedin-profil, så er det vist på tide at få det. Hvor tror du ellers jobbene kommer fra? Tror du de falder ned fra træerne?

Skrevet af Lars Hvidberg

10. July, 2006 @ 14:20

Kategorier: Ego,Web 2.0

3 kommentarer til 'Link-in'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Link-in'.

 1. Det der interessant ud, det må lige tjekkes ud : )

  Rasmus

  11. Jul 06 @ 00:30

 2. Okay, er der nogen der kender nogen som nogensinde har fået et job gennem LinkedIn eller de 100 andre netværker? Jeg gør ikke. Mine jobs er samlet op ude i haven, hvor de faldt ned fra træerne, som jeg har arbejdet hårdt for at få til at bære frugt…

  Torben Sangild

  16. Jul 06 @ 14:26

 3. Jeg har aldrig hørt om nogen, der har fået job på det, men i en eller anden forstand må det jo en forlængelse af andre netværk – og de giver jo jobs. Men man skal nok ikke tro, at bare fordi man opretter en link-in profil, så kommer appelsinerne væltende ned i turbanen…

  Lars Hvidberg

  16. Jul 06 @ 14:56

Skriv en kommentar