Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Neil “web 2.0″ Young

med 4 kommentarer

Det kan godt være, at Neil Young ligner indbegrebet af en forsumpet gammel hippie, der kunne gå på mælkeinkøb med The Dude fra the The Big Lebowski. Men faktisk er han mere med på noderne end Djarnis i De Skrigende Halse, for han distribuerer sit nye album Living With Warmyspace og direkte fra hans hjemmeside neilyoung.com, der efter sigende er designet af ham selv personligt.

Nu har jeg en vis overfølsomhed overfor kunstnere, der synes de skal markere sig ved at rakke nedpå George Bush (ikke fordi der ikke er grund til at rakke ned, men fordi det virker meget, meget nemt), men gamle Young skal i det mindste have points for ihærdigheden, idet han har lavet en hel plade af protestsange, som man altså kan lytte til på hjemmesiderne. Sangene er af ret varierende kvalitet, hvis du spørger mig, men nyt fra Neil Young er jo aldrig helt skidt. På myspace kan man også se et 10-minutters CNN-interview med Young, hvor han på fornuftig vis argumenterer for sin ret til at ytre sig. Et respektfuldt interview, der i øvrigt fremhæver hans støtte til tropperne i Irak og hans indsigt i den amerikanske frihedstradition.

Skrevet af Lars Hvidberg

13. July, 2006 @ 22:56

Kategorier: Musik,Web 2.0

4 kommentarer til 'Neil “web 2.0″ Young'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Neil “web 2.0″ Young'.

 1. Living with War blev indspillet på nogle få dage, og da Neil Young bare ville have det ud til folk, og ikke kunne vente på at den blev trykt på cd’er, så blev den fra starten streamet på hans hjemmeside, tror jeg hørte den 2 uger inden cd’en poppede ind af døren.

  Mads Keller

  14. Jul 06 @ 00:39

 2. Ja, man fristes næsten til med Darth Vader at sige “impressive young neil”…

  Lars Hvidberg

  15. Jul 06 @ 11:54

 3. det er da i øvrgit en af de mere brugerfjendtlige sites, den gamle har kreeret.

  andy

  15. Jul 06 @ 20:53

 4. Nå ja, ok, ingen er fejlfri… Hans myspace-konto og Living With War bloggen er lidt lettere at gå til.

  Lars Hvidberg

  15. Jul 06 @ 20:58

Skriv en kommentar