Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Varmealarm!

med 6 kommentarer

BPL (c) Lars Hvidberg, 2006

Jeg befinder mit p.t. i Boston, Massachusetts, hvor borgmesteren netop har erklæret varmealarm de næste par dage. Temperaturen kommer over de 100 fahrenheit (36-37 grader celsius, så vidt jeg ved) i dag og i morgen. Borgmesteren har oprettet en hotline for de ældre, og opfordrer alle til at undgå udendørs aktiviteter og i øvrigt drikke meget vand! Fornuftige råd, men jeg tager det nu i forvejen stille og roligt her i Boston Public Librarys smukke udehave, hvor der naturligvis er hurtigt, trådløst netværk. Desværre er kaffen i caféen ret dårlig, så man må lige ned på en god coffee-shop (eller bare Starbucks) for at få sin medicin. Her er et billede fra den smukke gårdhave taget lige NU med en mobiltelefon og sendt til computeren med bluetooth. Internettet er vidunderligt. De næste dage kommer mere fra min rejse hidtil, og sikkert også noget med lidt mere indhold…

Skrevet af Lars Hvidberg

1. August, 2006 @ 19:26

Kategorier: Ego

6 kommentarer til 'Varmealarm!'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Varmealarm!'.

 1. Kaffe? På Starbucks? Du skal altså ikke til et Boston Tea Party?

  Biele

  2. Aug 06 @ 12:09

 2. Her i Shanghai og omegn er der ca. samme temperaturer. Men kineserne brokker sig selvfoelgelig ikke, og de har har heller ingen venlig borgmester, der tager sig af de gamle. Tilsyneladende er de vant til det.

  Thomas

  3. Aug 06 @ 12:45

 3. For resten skal man sjovt nok ogsaa til Starbucks for at faa ordenlig kaffe i Shanghai.

  Thomas

  3. Aug 06 @ 12:46

 4. Tea Party blev aflyst. De holder et coffee party i stedet.

  Lars Hvidberg

  3. Aug 06 @ 14:59

 5. Jeg tror sommertemperaturerne vist altid er nogenlunde sådan her i Sydøstasien. Men asiaterne er gjort af sejere stof end vi…

  Lars Hvidberg

  3. Aug 06 @ 15:00

 6. Undtagen når de kører i bus og tog, hvor de nemt bliver køresyge. Desuden er de meget ynkelige til at drikke øl. En tilfældig kineser spurgte mig, hvor mange øl jeg kan drikke. 10 sagde jeg. Han var meget imponeret og sagde, at han højst kunne drikke 3.

  Thomas Emil Hansen

  8. Aug 06 @ 10:49

Skriv en kommentar