Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Katastrofen i Darfur

med 2 kommentarer

Mens vi har brugt sommeren på at bekymre os om Libanon og andre småting udspiller den helt store katastrofe sig stadig langt fra mediernes opmærksomhed, nemlig i Darfur hvor noget lignende et folkemord har foregået i løbet af de sidste tre år. Det er jo ikke så rart, og der er ikke ret meget vi kan gøre ved det, så længe vi ikke har tænkt os at sætte militært ind og støtte den ene af parterne. Og det har vi næppe. Vi er næppe villige til at betale omkostningerne i menneskeliv og penge, og det vil få helt uoverskuelige konsekvenser. Så når man alligevel ikke kan gøre noget, så kan man jo lige så godt kigge væk. Hvis man derimod har lyst til at kigge lidt nærmere på, hvad der foregår og hvad man kan gøre ved det, er det en god idé at kigge forbi Andreas Kiabys The Oslo Blog, som har en hel del om udviklingen i Darfur.

Skrevet af Lars Hvidberg

22. September, 2006 @ 16:32

Kategorier: Politik og etik

2 kommentarer til 'Katastrofen i Darfur'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Katastrofen i Darfur'.

 1. Her er lidt indlæg om Danmarks arbejde for Darfur de sidste par dage.

  http://www.akiaby.dk/?p=298

  Andreas – The Oslo Blog

  Andreas Kiaby

  24. Sep 06 @ 12:45

 2. Wow, nyt design. Meget lækkert, Andreas!

  Lars Hvidberg

  26. Sep 06 @ 15:38

Skriv en kommentar