En intellektuel nulbon

Gyldne øjeblikke fra 180grader:

Om Kurt Westergaard er et politisk fjols, skal vi ikke kunne sige, for vi ved ikke, hvad udtrykket dækker over, og vi har heller ikke Niels Krause-Kjærs omfattende erfaring som telefonpasser i Det Konservative Folkepartis pressetjeneste at trække på. Men én ting bør være hævet over enhver tvivl: Niels Krause-Kjær er en intellektuel nulbon, der ikke forstår vigtigheden af, at den islamistiske trusselskultur besvares med netop den form for trods, som Kurt Westergaard så fornemt lægger for dagen.

P.S. – der er stadig plads i gruppen.

2 comments on “En intellektuel nulbon

  1. Robert K says:

    Da jeg så Facebook-linket, troede jeg lige det var til en “Niels Krause-Kjær er en intellektuel nulbon”-gruppe. Øv.

  2. Whiteberg says:

    God idé til en gruppe, ellers :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *