Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

Ny postering på Internet Revolutionen

med 2 kommentarer

Anden Berlingske blog-post er oppe: Danmarks Radios Facebook-fadæse. Om Lars Kragh Andersens licens-kritiske Facebook-gruppe, Danmarks Radio i et øjebliks kådhed fik slettet. Nu er den genopstået og har dobbelt så mange medlemmer. 1000 flere er kommet til siden i går aftes.

Denne gang har der været mange gode kommentarer til posteringen, der har afledt en ganske god debat. Den er også blevet diskuteret her, hvor jeg endda bliver angrebet for ikke at være helt renskuret i ideologien.

Det ærgede mig for øvrigt, at jeg glemte én ting i blogposteringen, nemlig Hillary Clintons anbefaling til autoritære regimer, som jeg også med et blink i øjet ville give til DR. Hun sagde nemlig i den her tale (selvom jeg ikke lige kan finde citatet), at hendes råd var, at man i stedet for blot at slette kritiske røster, skulle indgå i en dialog med dem. Det kunne jo være, at der var noget, en af parterne havde misforstået.

Lars Kragh Andersens gruppe findes her.

Skrevet af Lars Hvidberg

1. February, 2010 @ 22:05

Kategorier: Artikler

Tagged med , , ,

2 kommentarer til 'Ny postering på Internet Revolutionen'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'Ny postering på Internet Revolutionen'.

  1. Hold da op. Så er det allerede lykkede de der “government censors somewhere” at “erase my words from the records of history”. Hun er ikke så dum hende Hillary.

    Thomas S

    1. Feb 10 @ 23:20

  2. Det er kineserne!

    Lars Hvidberg

    2. Feb 10 @ 15:45

Skriv en kommentar