Narnia

For nylig mistede jeg et ældre familiemedlem, som jeg holdt meget af. Samme dag købte jeg de samlede Narnia-historier (i en udgave fra Barnes & Noble), fordi jeg havde brug for at læse noget, som var præget af godhed og håb. Narnia virker. Jeg er nu halvt igennem Troldmandens Nevø og det er en fornøjelse og et smukt gensyn. Jeg læste alle bøgerne mange gange, da jeg var omkring 10-11 år. Det var kort efter, min mormor døde, så måske var der en form for trøst i at læse bøgerne. Måske er det den samme form for trøst, jeg genfinder nu. Narnia-serien kan købes her i en udgave fra Amazon.

This entry was posted in Notater.

5 comments on “Narnia

 1. Filip Berghamar says:

  Tidsløse klassikere. Også mange af hans Lewis’ andre bøger er dybt læseværdige.

 2. Filip Berghamar says:

  … og kondolerer selvfølgelig.

 3. Mange tak. Jeg har ikke læst andet af Lewis end Narnia. Har du noget, du kan anbefale?

 4. Filip Berghamar says:

  Puha. Alt hvad han har skrevet er læseværdigt. Jeg kan forestille mig at du ville lide hans Sci-fi trilogi. Den er i en helt andet genre end Narnia serien – knapt så eventyrligt som Narnia, og mere… mere af alting :)
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Space_Trilogy

  “Fra helvedets blækhus” er også rigtig god, hvis man har lyst til at udforske menneskets svagheder set fra det ondes synsvinkel.

 5. Rigtig interessant. Dem kendte jeg slet ikke, mange tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *