Boogie-Preben

Boogie-Prebens triste skæbne: Artiklen er fra 2007, men jeg havde ikke hørt historien før. Jeg kan godt huske Boogie-Preben, men har aldrig kastet mønter på ham. Der var vist nogle på mit studie, der lavede en film om ham. (Det var da vist endda Mads Brügger?). Jeg håber, at det stakkels menneske fik noget ud af de femkroner, han fik tyret i hovedet, mens han breakede.

This entry was posted in Notater.

2 comments on “Boogie-Preben

  1. Brian says:

    Jeg syntes ikke det er rart at læse alle de komentar fra folk som ingen ting ved (de tror de ved en hel masse)Jeg var ven med hans søn . Ja han (preben) var glad for at danse ,det var han helle livet. Og ja han samlet flasker, men hvem gør ikke det???`Men man behøver ikke at kaste penge efter ham????????
    Preben R.I.P

  2. Hej Brian. Tak for din kommentar. Jeg forstår godt, at det ikke er så rart at læse om, hvis man kendte ham. Du er velkommen til at fortælle mere, hvis du vil. Mvh Lars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *