Whitebergs noter

Lars Hvidbergs digitale hukommelse

USA I DAG: Hitch-22

med 2 kommentarer

I sidste uge skrev jeg en USA-klumme om Christopher Hitchens, hans nyudgivne erindringer og den foruroligende nyhed om hans kræftsygdom. Vi håber stadig på gode nyheder. Klummen kan læses online her. Erindringerne Hitch-22 kan købes fra Amazon.

Måske var det skæbnen, måske var det en forudanelse om kræftens fremmarch, der fik forfatteren Christopher Hitchens til at udgive sine erindringer allerede i en alder af 61. De gavmilde memoirer »Hitch-22«, der udkom i juni, kan blive en gravskrift for Hitchens, der i de sidste 40 år har været en af det engelske sprogs mest elegante og hårdkogte polemikere. Hitchens er i akut kemoterapi for kræft i spiserøret, og alle bogturnéer – også en tur til Danmark i efteråret – er aflyst. Den litterære verden holder vejret.

Skrevet af Lars Hvidberg

29. July, 2010 @ 23:21

2 kommentarer til 'USA I DAG: Hitch-22'

Kommentarer-feed med RSS eller TrackBack til 'USA I DAG: Hitch-22'.

 1. En opdatering på Hitchens’ situation her:

  http://www.vanityfair.com/culture/features/2010/09/hitchens-201009

  US

  6. Aug 10 @ 09:45

 2. Mange tak.

  Lars Hvidberg

  10. Aug 10 @ 20:48

Skriv en kommentar