Internettets Supermagt

Jeg deltog tirsdag i P1 programmet Horisont om Internettets supermagt. Programmet handler mest om Google, men jeg udtaler mig mere generelt om internettets muligheder for at føre til politiske forandringer, især i autoritære stater. Jeg er lettere pessimistisk sammenlignet med den anden deltager i debatten, Rikke Frank Jørgensen fra Institut for Menneskerettigheder, der i øvrigt siger nogle interessante ting. Desuden deltager Louise Brincker og Anders Høeg Nissen.

4 tanker om “Internettets Supermagt”

  1. Kommentaren er lidt OT (og så alligevel ikke 100 pct. OT), men jeg håber, du kan tilgive mig.

    Jeg kombinerer det forhold, at du deltager i en P1-debat i denne uge med det forhold, at du ligeledes påtænker at deltage i et debatmøde d. 4. maj i København (William Jansens blog annoncerede begivenheden). Bor du ikke længere i USA, eller flyver du lidt frem og tilbage? Vil du være i ‘København’ i starten af næste uge?

  2. Jeg er forholdsvist tit i KBH, men opholder mig mest i DC. P1-deltagelsen var et optaget telefoninterview, og det er faktisk ikke sikkert, at jeg kan være med den 4. maj. Jeg er ikke i KBH i næste uge, desværre. Hvad sker der der?

  3. Ikke så meget, formoder jeg. Men jeg regner nu alligevel med at tage et smut til hovedstaden mandag og blive nogle dage. Tænkte at det var oplagt i den forbindelse at spørge en af min blogs relativt faste læsere gennem flere år, om vedkommende havde lyst til at mødes i den anledning, især givet at personen til dagligt bor på et andet kontinent.

    Hvis ‘Info’ læser med her, gælder den udstrakte hånd også ham. Han er en af de andre læsere, jeg godt kunne tænke mig at mødes med, hvis det var muligt. Han (/’du’) kan evt. tage kontakt via den kontaktmail, jeg i sin tid gav ham (/’dig’) på min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *