Nanowrimo

Skrive en roman på en måned? Det kan man da ikke! Jo, det kan man faktisk godt, hvis man deltager i Nanowrimo – National Novel Writing Month, hvor hundredevis af glade forfattere fra hele verden konkurrerer om at skrive en roman i løbet af november (også på dansk, hvis det er). Der er ikke nogen præmie, andet end stoltheden over at bryde skrivekrampen og det at være med i et stærkt community. Forum-delen ser meget inspirerende ud med masser af gode råd og hektisk æstetisk aktivitet. Jeg har selv meldt mig ind, men ved ikke om jeg rent faktisk får tid til at skrive. På den anden side kunne det være en god måde at teste en fjollet idé…

14 kommentarer til “Nanowrimo”

 1. … er der da nogen bedre (læs: mere irriterende) måde at konfrontere Robert McKee personligt end ved at råbe “Hey mistah, would you like to read my draft!?”

  On a serious note, så er det da lidt en lidt for stor tilfældighed, at dit London-besøg ligger netop i din skriveperiode, til at du kan lade den gå ubenyttet forbi.

 2. Hæh, hæh, ja, det kan man sige. Men desværre (eller rettere: heldigvis) har jeg lige fået en hasteopgave, som kommer til at kræve meget tid i november, så jeg tror desværre ikke det bliver til noget med en improviseret roman. Det skulle da lige være, hvis jeg tager i sommerhus i en periode.

 3. Det kommer i høj grad an på, hvordan man definerer skriveprocessen. Er det helt fra idéplan til færdig udgivelse, eller er det “kun” produktionsperioden, hvor man sidder og klaprer på tasterne?

 4. I øvrigt noget helt andet: Lars, du må have gjort noget ved din webblog-database. Jeg får måske hver 5. gang en grim database-fejl-side, når jeg skriver kommentarer her på bloggen. Kommentarerne kommer fint ind, men jeg bliver alligevel altid i tvivl… og det ser bare ikke særlig kønt ud.

 5. Sådan ser det ud:

  WordPress database error: [Lost connection to MySQL server during query]

  SELECT * FROM wp_comments WHERE comment_ID = ‘232361’ LIMIT 1

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/web/web28650/wp-includes/wp-db.php:102) in /usr/home/web/web28650/wp-comments-post.php on line 55

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/web/web28650/wp-includes/wp-db.php:102) in /usr/home/web/web28650/wp-comments-post.php on line 56

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/web/web28650/wp-includes/wp-db.php:102) in /usr/home/web/web28650/wp-comments-post.php on line 57

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/web/web28650/wp-includes/wp-db.php:102) in /usr/home/web/web28650/wp-includes/pluggable-functions.php on line 247

 6. Ja, jeg har vist også haft den engang før. Der rettede jeg den ved at fjerne et mellemrum et sted, men jeg skal prøve at kigge på det igen. Meget irriterende, at sådan noget opstår.

 7. Jeg lægger mærke til, at der står “Lost connection to MySQL server during query”, og når man tænker over det, giver det også mening. Det har jo ikke noget med WordPress at gøre (som da også fungerer fint andre steder), men din webhost, som har en dårlig opsætning af servere. Hvem er din webhost?

 8. Jeg lægger i dette øjeblik mærke til, at der står “Lost connection to MySQL server during query”. Og når man tænker over det, giver det også mening: det har jo ikke noget med WordPress at gøre (som fungerer fint andre steder), men din webhost, som har en dårlig opsætning af servere. Hvem er din webhost?

 9. Og hvad sker der nu med tidspunkterne for indlæggene?? Kl. er 10:56, og alligevel er der tilføjet indlæg kl. 11:36…

 10. De mærkelige tidspunkter er grunden til, at jeg har skrevet det samme indlæg flere gange… Jeg forventede, at nye indlæg kom nederst, men de røg ind højere oppe, fordi der var skrevet indlæg ude i fremtiden?!?

 11. Hmm, jeg kunne ikke lige få det til at passe med en time… men når jeg ser efter, passer det vist meget godt. Jeg undrer mig dog over, at det er dig og ikke web-udbyderen, der sørger for at sætte tiden på serveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *