180 grader i luften

Så er den nye netavis 180grader i luften. Avisen er erklæret borgerlig og står hermed i opposition til resten af den danske presse, hvor der nok findes en del aviser med angivelig borgerlig observans, mens det store (meget store) flertal af journalister er venstreorienterede eller radikale, hvilket i praksis fører til en bestemt type nyheder.

180grader er et ekstremt spændende projekt set herfra, og avisens forside ser flot og professionel ud. Første leder er et spark til Enhedslistens dobbeltmoral. Selv rengøringsassistenter skal åbenbart have partibogen i orden for at blive ansatte. Der er allerede kommentarer, for som en rigtig web2.0 avis udnytter 180grader mediets muligheder.

Personligt glæder jeg mig meget til at følge avisen i fremtiden, også fordi redaktørerne Thomas Breitenbach og Ole Birk Olesen er kendte for at høre til i den liberale del af borgerligheden, som ikke identificerer sig med den nuværende regering og dens kontrolhysteri og paternalisme. Læs mere om idégrundlaget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *