Abgeschminkt

Lille tysk komedie om to kvinder omkring de 30 og deres besværlige kærlighedsliv.

Maischa er meget aktiv men kan ikke finde den rigtige. Også hendes drømmeprins viser sig at være en lagenfrø. Hendes tegne-veninde Frenzy er mere introvert, men møder kærligheden, hvor hun ikke venter at finde den. De to veninder snakker meget, og det er deres forhold filmen centrerer på. Det gør den med et skævt smil og et ironisk glimt i øjet, men der mangler en charme og lethed. Det er og bliver en skolefilm, der viser os de sædvanlige klichéer om kærlighed og dating. Det spændende er, at synspunktet nu er de lidt kiksede kvinders, i stedet for de fummelfingrede mænds. Længere er den ikke.

[“Abgeschminkt”. Katja von Garnier, 1992. da. “Hvorfor er mænd så umulige?”. Set 17.5.1995, Huset]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *