Plaxo

Ok, nu begynder det at blive rigtig smart. Plaxo er et social networking site, der samtidig synkroniserer din adressebog og din kalender med både computer og mobiltelefon. Det betyder, at du altid er opdateret med dine venner og arbejdskammeraters kontaktinformationer, så du meget nemt kan overføre dem til en ny computer eller telefon.

Man skal dog huske på, at forbindelserne nu vil have ens kontaktoplysninger downloadet på computeren, hvor man ikke selv kan slette dem. Derfor skal man – som altid – tænke godt over, hvem man forbinder til eller hvor meget information man selv vil af med.

Min offentlige side er her.

Er det her faktisk web 3.0?

6 tanker om “Plaxo”

  1. Jeg har ikke rigtigt brugt det til noget endnu. En anden tjeneste jeg derimod er ret glad for er Plazes.com, der er en geopresence service. Min hustru og bruger den til at holde styr på hvem der er hvor og hvornår, da der efterhånden går en del forvirring i den med to børn, studier, arbejde og socialliv. I den nye beta (der er lukket indtil videre), kan du synkronisere med din smartphone, både dine egne og dine venners kalender. Man kan også tilmelde sig hinandens aktiviteter, finde hinanden i byen, osv. Hvis ikke du allerede har tjekket den, så gør det.

  2. Smart 😉

    Kan sikkert også integreres med Plaxo. Plaxo er i virkeligheden en feed-reader, der ikke selv producerer indhold. Det er fedt, fordi det betyder, at man kan bruge sitet til at samle oplysninger alle mulige steder fra – fx fra ens forskellige billedsites.

  3. Hov! Iøvrigt så har Microsoft en beta ude af Live Mesh (på mesh.com), som er et system, hvor du synkronisere dine data over forskellige systemer (pc, mac, telefon you name it) men med samme software. Så har du altid dine ting ved hånden – kalender, kontaktpersoner, mails, dine filer, billeder osv.

    Apple har lanceret lidt af en mesh-light-ting med det her nye MobileMe-koncept.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *