Undersøgelse af blogs pålidelighed

Jeg fik følgende i indbakken. Opfordringen er hermed givet videre.

Hej

Jeg skriver i anledning af en undersøgelse, jeg og to medstuderende ved Datalogisk Institut ved Århus Universitet er ved at foretage. Undersøgelsen handler om weblogs (blogs) som kilde til politisk information. Hvor udbredt anvendelsen er, og hvor meget tillid internetbrugere har til blogs. Vi kontakter blandt andre en række blog-skribenter fra aktive danske blogs med politisk indhold, for at få vores spørgeskema ud blandt danske blog-brugere. Det vil være en stor hjælp for os, hvis du vil lægge nedenstående link ud på din blog, så vi kan få besvarelser fra dine besøgende. Du er også meget velkommen til selv at besvare spørgeskemaet og / eller sende det videre til folk, du kender.

Link til spørgeskemaet: http://www.daimi.au.dk/~ximi/blogs/

Med venlig hilsen
Torin Finnemann Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *