Den fortabte hund vender hjem

I løbet af februar kunne man i Washington D.C. se en række hjerteskærende plakater af hunden “Lucy”, der var løbet hjemmefra – “Lucy Is Shy” stod der med store bogstaver. Lucy blev væk den 9. februar, da rengøringsfolk kom til at lade døren stå åben til hendes hjem. Siden oprettede de ulykkelige ejere hjemmesiden lostlucy.com med blandt andet blog og google map for at finde den lille hund. Hun blev set mange steder og forvildede sig blandt andet ind i den zoologiske have, hvor dyrepassere forsøgte at fange hende med net, ligesom man ser i gamle tegneserier. Men ingen Lucy dukkede op, og hver gang vi var ude at løbe, så vi de hjerteskærende billeder på lygtepæle og lignende.

Men nu har Web 2.0 redningsaktionen båret frugt! Lucy er hjemme igen og i god stand (selvom hun trængte til et bad).

Nu er mit spørgsmål bare: Hvad skete der med den cocker spaniel, som også var efterlyst, og som ikke bare var “Shy” men “Extremely Shy”? Har Hundedetektiven et bud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *