Anne Marie Løns fantasier

Endnu en vred forfatter tager Anders Fogh ved vingebenet, denne gang Anne Marie Løn i Politiken. Hun viser med al tydelighed, at skrivetalent ikke har meget at gøre med fornuft eller klarsyn, men kronikken er alligevel særdeles velskrevet og skræmmende, ikke mindst fordi AMLs tanker faktisk deles af et betydeligt segment af intelligensiaen kunstnerstanden: AFR var ikke bare en kynisk politiker, men en decideret dæmonisk og fascistoid kraft, der gennem lige dele analfikseret kontrol og galskab har ødelagt Danmark. Den får på alle freudianske tangenter, og man kan ikke andet end tage sig til hovedet, uanset om man er en fan af Fogh eller ej. Politiken når avisen er både bedst og værst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *