Højre-venstre-klonerne

”Og når højre-venstre-klonerne har sagt ’dig-nej-dig’ én gang for meget, så spænder jeg hanen på min pistol og fyrer den imod mit eget hoved. For det er for latterligt at det bliver ved på denne måde, og det kan man se over hele nettet; der sendes budskaber ud på livet løs, men det virker ikke som om nogen for alvor er indstillet på at tage imod. Jeg har været på alle de forskellige sider og set dem alle sammen, men der er ingen som vil tale med mig, ingen som ønsker at høre på hvad jeg har at sige, for jeg bekender mig ikke til nogen fast ideologi – og den slags dumhed og svineri går bare ikke. Hvis det eneste man har at byde på er en flydende ontologi, så kan man godt pakke sammen. Den slags fis kommer der ikke noget konstruktivt ud af. Og så må vi altså overlade konstruktionerne til dem som egentlig kun vil nedbryde. Vid kun dette: efter en trist dag på Internettet, med så mange idiotiske fortolkninger side om side, er der stadig sikre ting i verden: fx at selvom solen er gået ned her, så skinner den stadig på den anden side af kloden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *