Menneskerettigheder i et nyt medielandskab

Lørdag den 24. april afholdt jeg en workshop på Amnesty Internationals danske landsmøde i Nyborg. Det var en rigtig spændende oplevelse, og jeg synes at det gik ok på trods af, at jeg var ret jetlagged efter rejsen fra USA, der på grund af den islandske askesky måtte udsættes til sidste øjeblik.

Min workshop var udvalgt til at blive webcastet for Amnesty-medlemmer, der ikke kunne deltage i landsmødet. Webcastet er nu online fra denne side. Konkret tager man adressen mms://wms2.digicast.dk/amnesty/joined12345_generated.wmv og enten klikker på den eller indsætter den i en medieafspiller (VLC kan anbefales). Vær opmærksom på, at min præsentation først starter 3 timer og 10 minutter inde i forløbet, så du kan spole frem, hvis du ikke har lyst til at se det hele. Hvis man er kvik på tangenterne kan man også downloade filen.

Optagelsen bærer præg af, at man ikke kan se min præsentation på videooptagelsen (den blev muligvis afspillet samtidig for dem, der så med derhjemme gennem webcastsoftwaren). Det forhold gør muligvis, at sammenhængen kan være lidt svær at følge. Det har jeg svært ved selv at vurdere. Til gengæld kan jeg ikke lade være med at hæfte mig ved, at jeg tripper meget, når jeg holder oplæg, og at jeg burde have brugt flere eksempler, især i starten. Jeg tror, at jeg snart må genlæse Bjarne Herskins Undervisning i praksis. Men øvelse gør mester.

Alt i alt var det dog en god oplevelse. Kontakt mig endelig, hvis jeg også skal holde oplæg om Internet Revolutionen for din institution.